INTERNÍ NAVIGACE
HomeNovinkyPŘIHLÁŠKA K PŘIJÍMAČKÁM NANEČISTO / PŘÍPRAVNÝM KURZŮM 2020

PŘIHLÁŠKA K PŘIJÍMAČKÁM NANEČISTO / PŘÍPRAVNÝM KURZŮM 2020

PŘIHLÁŠKA K PŘIJÍMAČKÁM NANEČISTO / PŘÍPRAVNÝM KURZŮM 2020

Vážení rodiče, milí žáci,
v tomto školním roce se opět uskuteční na všech středních školách jednotné přijímací zkoušky na studijní obory s maturitou.
Testové úlohy budou realizovány ze 2 předmětů : český jazyk a matematika a budou zadávány centrálně MŠMT ČR (CERMAT).
Aktuální informace můžete najít na stránkách Cermatu.
Z tohoto důvodu Vám nabízíme aktivity, které by Vám měli pomoci ke zdárnému přijetí na střední školu :

 

1. PŘÍJÍMAČKY NANEČISTO

Ilustrační testy k „Přijímačkám nanečisto“ připravuje organizace CERMAT, který pak zajišťuje i „ostré“ přijímačky.
Přijímačky nanečisto slouží k tomu, aby si žák testy vyzkoušel a prožil  si trochu zkouškovou atmosféru, i když o nic nejde.
Účast na této aktivitě bude zohledněna v bodovém hodnocení pro přijetí ke studiu (viz Kriteria přijímacího řízení).

 

TERMÍN  : 4.2.2020
PŘIHLÁŠKA  : do 29.1.2020

vyplňte a odešlete přihlášku uvedenou na konci stránky 

(  přihlášeným zašleme na uvedené mailové adresy před konáním akce podrobné informace )

 


 

2. PŘÍPRAVNÉ KURZY K PŘIJÍMAČKÁM

Kurzy budou zaměřeny na procvičení učiva matematiky a českého jazyka a literatury. S uchazeči bude také probrána strategie při testech, aby se zvýšila jejich šance na úspěšný výsledek.
Účast na této aktivitě bude zohledněna v bodovém hodnocení pro přijetí ke studiu (viz Kriteria přijímacího řízení).

 

TERMÍNY PŘÍPRAVNÝCH KURZŮ K PŘIJÍMAČKÁM
Matematika ………………… 21.02.2020
Český jazyk ………………… 27.02.2020
PŘIHLÁŠKA   :  do 14.2.2020

vyplňte a odešlete přihlášku uvedenou na konci stránky 

( přihlášeným zašleme na uvedené mailové adresy před konáním akce podrobné informace )

 


 

PŘIHLÁŠKA  ON-LINE  / PŘIHLÁŠENÝM ZAŠLEME MAILEM PODROBNÉ INFORMACE

 


Pokud by Vám nebylo něco jasné, další informace poskytneme přímo na sekretariátu školy na tel. 461 316 322 nebo 603 813 745.

 

Share With: